• Betala säkert med Klarna
  • Frågor? Ring oss! 0512-240 25
  • info@asensommarmobler.se
Från och med 1 april har vi ordinarie öppettider Måndag till fredag 10-18, lör-, sön- och helgdag 10-16.

Från och med 1 april har vi ordinarie öppettider

Måndag till fredag 10-18, lör-, sön- och helgdag 10-16.

2022 året då leveransproblemen kvarstår Våra leveranser inför 2022 droppar in så sakteliga, om än något försenade. Som det ser ut just nu kommer vi ha de flesta varorna på plats när vi öppnar för säsongen.

2022 året då leveransproblemen kvarstår

Våra leveranser inför 2022 droppar in så sakteliga, om än något försenade. Som det ser ut just nu kommer vi ha de flesta varorna på plats när vi öppnar för säsongen.

Dynor I e-butiken finns dynor från Fritab, i vår butik har vi dynor från fler leverantörer. Dynor saknar lagersaldo men vi har ett stort urval i vår butik , för aktuellt lagersaldo ring oss eller besök oss i butiken.

Dynor

I e-butiken finns dynor från Fritab, i vår butik har vi dynor från fler leverantörer.

Dynor saknar lagersaldo men vi har ett stort urval i vår butik , för aktuellt lagersaldo ring oss eller besök oss i butiken.

Coronainformation Följer man FHMs rekommendationer får det vara max 110 personer i vår butik. Vi har dock ett maxtak på 50 personer från brandsäkerhetskrav, så det finns gott om plats i butiken. Vill du bli expedierad utomhus, säg till oss. Det går bra att betala med Swish.

Coronainformation

Följer man FHMs rekommendationer får det vara max 110 personer i vår butik. Vi har dock ett maxtak på 50 personer från brandsäkerhetskrav, så det finns gott om plats i butiken.

Vill du bli expedierad utomhus, säg till oss. Det går bra att betala med Swish.